Mandara Café & Lounge

Mandara Café & Lounge cukrászda


A kávézó és cukrászda névválasztása azért különleges, mert sem maga a Mandara (magyarul korallfa), sem pedig a fa különleges, tarajos, színpompás virága nem ismert hazánkban. Ennek a különleges növénynek a színkavalkádját, változatosságát szeretnénk megjeleníteni a Mala Garden Hotel cukrászda és kávézójában, a Mandara Café & Lounge-ban.

Beszéljenek a Képek


A Mandara Café & Lounge egész évben várja vendégeit. Cukrász séfünk helyben készített süteményei a szezonalitásnak megfelelően válogatott alapanyagokból készülnek, odafigyelve arra, hogy csak a legjobb hozzávalók kerüljenek bele a süteményekbe, így például csak belga csokoládét használunk, aroma- és színezékmentes desszertjeink elkészítésénél.

Speciális igényeket is kielégítünk, mivel kínálatunkban megtalálható egy-egy cukor-, glutén- és laktózmentes, datolyával édesített édesség is, hogy mindenki bűnözhessen egy kicsit a cukrászdában.

A Mandara Café & Lounge arra is kínál alternatívát, ha csupán csak italt fogyasztana a kedves vendég, házi limonádék, szörpök, hazai kézműves sörkülönlegességek, különleges prémium italok, kávékülönlegességek várják a felfrissülni vágyókat.

Nincsen jobb egy finom érzéki eszpresszónál vagy akár egy pohár merlotnál, amit délután a balatoni panorámában gyönyörködve elfogyaszthat, legyen bármely évszaka az évnek.

Nyitva tartás:
V-Cs 10:00-19:00
P-Szo 10:00-20:00